GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT CORFU

GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT CORFU Grieks Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 560 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Specialiteitenrestaurant Corfu. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 7:23 Hadden al vroeg op de dag besteld voor bezorging. Eten kwam goed warm en zelfs een paar minuten eerder. Was eerste bestelling bij Corfu maar niet de laatste!!
8 mei 2022 om 20:07 Het eten werd sneller bezorgd dan men van tevoren had gepland. Top gedaan.Het eten smaakte uitstekend en samen met het mooie weer waande we ons bijna echt in Griekenland. De porties waren groot. Allemaal schouderklopjes voor het personeel van Corfu
7 mei 2022 om 23:22 Snel en goed
1 mei 2022 om 20:29 Vlees was niet van de kwaliteit dat wij gewend zijn
2 apr 2022 om 20:04 Lamskoteletje was een beetje verbrand verder was het lekker
22 mrt 2022 om 17:45 In het verleden altijd tip top geweest. Deze keer echter kwalitatief minder. Jammer. We hopen een volgende keer weer de kwaliteit te krijgen die we gewend zijn van hen
20 mrt 2022 om 21:46 De bezorging en het eten waren perfect.
13 mrt 2022 om 21:59 Ik vond t bakje met tzatziki erg weinig…. Zat maar voor de helft gevuld
26 feb 2022 om 20:39 Eten was half koud Zat bijna geen vlees tussen de broodjes Portie inktvisringen zo klein je het niet eens kon zien liggen in het bakje Was een super goeie Griek maar echt achteruit gegaan.
15 feb 2022 om 10:17 top
8 feb 2022 om 5:31 Bestel hier met enige regelmaat, eten is erg goed.
7 feb 2022 om 11:29 Prijs kwaliteit verhouding is zeer teleurstellend. 1☆